MondialLogistics logo

Inslag van goederen uitbesteden

Wil je graag de inslag van goederen uitbesteden aan een specialist? Mondial Logistics in Zaandam staat graag voor je klaar. Wij ontvangen dagelijks tientallen vervoerders in ons magazijn. Zij leveren zowel volle containers, groepage zendingen als kleine pakketten bij ons af. Wij verwerken de nieuwe artikelen, werken de voorraden snel bij en sturen onze klanten hierover binnen acht uur een rapportage. Een proces dat dankzij onze jarenlange ervaring snel en nauwkeurig verloopt.

Laat je inslag van goederen uitbesteden aan een specialist

Onze dienst stopt niet bij opslagverwerking, maar gaat verder dan dat. Wij adviseren onze klanten doorlopend over de verpakkingswijze, verpakkingseenheden en coderingen om zo samen met de klant en leverancier een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Zo verzekeren wij jouw bedrijf van een betrouwbare service en een goede kwaliteit, wanneer je de inslag van jouw goederen aan ons gaat uitbesteden. Wil je de logistiek van jouw webshop uitbesteden? Ook bij het uitbesteden van het hele fulfilmentproces dan staan wij voor jouw onderneming klaar!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Binnen acht uur na inslag ligt de voorraad op locatie, is deze bijgewerkt in ons Warehouse Management Systeem (WMS) en zijn de producten beschikbaar.

  • Aan de hand van pakbonnen wordt de inslag gecontroleerd.

  • Eventuele afwijkingen bij inslag worden direct gemeld en vind je terug in onze rapportage.

Schakel ons in

Neem gerust contact met ons op als je meer wil wetenover het uitbesteden van de inslag van goederen van jouw bedrijf. Profiteer van de vele voordelen die uitbesteden biedt. Wij zijn bereikbaar op +31(0)75-6472360 en info@mondiallogistics.nl.