MondialLogistics logo

Opslagruimte in regio Amsterdam

Ben je op zoek naar opslagruimte in de buurt van Amsterdam voor de opslag van jouw goederen? De afhandeling van jouw bestellingen in combinatie met het voorraadbeheer vormen een logistieke uitdaging. Kwaliteit en goede automatisering zijn daarom essentieel bij order-en responsverwerking, maar zeker ook bij de retourafhandeling. Mondial Logistics in Zaandam, vlak bij Amsterdam, regelt de opslagruimte en orderverwerking voor jouw bedrijf op een professionele manier.

Hét adres voor opslagruimte en orderverwerking in regio Amsterdam

Als je graag opslagruimte wil huren in de omgeving van Amsterdam, profiteer je bij ons van diverse mogelijkheden. Kwaliteit staat bij ons centraal in regio Amsterdam, zowel bij opslag als orderverwerking. Door onze ruime ervaring en vernieuwende kijk op logistiek, leveren wij jaarlijks orders met een aantoonbare betrouwbaarheid van 99,8%. Daarom zijn wij de ideale partij als je nabij Amsterdam warehousing wil uitbesteden.

Profiteer van onze diverse uitstekende logistieke diensten

Als specialist in logistieke processen schakel je ons voor diverse diensten in. Zo zit je bij ons goed voor het het uitbesteden van je distributie. Ook als jouw onderneming behoefte heeft aan volledige zee- en luchtvracht staan we voor je klaar. Alles op het gebied van opslag, opslagruimte en orderverwerking in regio Amsterdam is in goede handen bij ons!

Wat kun je van ons verwachten?

 • De orderverwerking wordt direct door ons behandeld.

 • Ons Warehouse Management Systeem (WMS) geeft aan op welke locatie de producten zich bevinden in ons magazijn en bepaalt de meest efficiënte route.

 • Snelle en efficiënte orderpicking door onze medewerkers.

 • Aansluitend wordt de order gescand en controleert de inpakker nogmaals aan de hand van de pickinglist, de artikelen in de bestelling

 • Wanneer het vermelden en scannen van serienummers gewenst is, dan gebeurt dit in deze fase.

 • Na deze controle worden de producten zorgvuldig ingepakt en voorzien van de nieuwste en meest milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen.

 • De producten die verpakt zijn in onze verpakkingsdozen worden automatisch voorzien van jouw op maat gemaakte pakbon met eigen logo (standaard in verschillende talen) en barcodesticker van de vervoerder.

 • Nadat de order is verzonden, krijgen zowel jij als de ontvanger een automatische terugkoppeling met de track & trace link. Voor orders buiten Nederland zal dit in een buitenlandse taal vermeld worden. Deze automatische berichtgeving zal vanuit jouw naam verstuurd worden.

Onze Omnichannel mogelijkheden vanuit één voorraad:

 • Retail logistiek

 • Dropshipments

 • B2B & B2C orders

 • Complete verzorging van leveringen aan Amazon, Bol.com, Coolblue, Fonq.nl, Wehkamp e.d.

Informeer naar onze mogelijkheden

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden omtrent opslagruimte en orderverwerking in de omgeving van Amsterdam? Informeer dan naar onze diensten. Wij verzorgen te allen tijde maatwerk en zorgen voor professionele orderverwerking en opslagruimte voor jouw bedrijf in Amsterdam. Neem contact met ons op via +31(0)75-6472360 of info@mondiallogistics.nl. Tevens is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.