MondialLogistics logo

Value Added Services

Wij bieden een groot scala aan logistieke diensten van hoge kwaliteit en toegevoegde waarde om aan jouw op maat gesneden wensen te voldoen.  Deze wensen kunnen structureel of incidenteel zijn.

 

Ons complete aanbod van Value Added Services met een persoonlijk accent:

Personaliseren

  • Een handgeschreven kaartje bij de order

  • Een gepersonaliseerde kaart en/of etiket

Branded verpakking

  • Een unieke verpakking in jouw huisstijl

  • Luxe verpakking van jouw product naar specifieke wensen

Productfotografie

Productfoto’s zijn erg belangrijk. Op onze locatie beschikken wij over een volledig ingerichte, professionele studioruimte van circa 18m2. Wij werken samen met een professionele productfotograaf die mooie foto’s voor je kan maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de fotostudio kosteloos te gebruiken met een eigen fotograaf. We bieden deze service alleen aan fulfilment klanten van Mondial Logistics aan.

Voordelen om de productfotografie bij ons te doen:

  • geen extra transportkosten
  • efficiency omdat de producten al in het magazijn liggen
  • kosteloos gebruik maken van de fotostudio

Ompakruimte voor opdrachtgevers

Wij beschikken over een speciale ompakruimte van circa 200 m2 die alleen te gebruiken is door medewerkers van onze klanten. Hier kunnen jouw collega’s bijvoorbeeld hun eigen producten controleren of modificeren.

Search Engine Optimalisation (SEO)

Naast het uploaden van de foto’s in jouw webshop kunnen wij er ook voor zorgen dat jouw webshop beter te vinden is met als resultaat een hogere ranking in Google. Onze specialist zorgt hiervoor door middel van URL optimalisatie en link-building.

Klantenservice

Wij bieden je ook nog de mogelijkheid om het  klantcontact via ons te laten lopen. Klanten met vragen over hun bestellingen kunnen dan met een apart, aan jullie gelinkt telefoonnummer, contact met ons opnemen. Wij nemen je dit graag uit handen.