MondialLogistics logo

Value Added Services

Wil je graag een logistieke partner in de arm nemen die gespecialiseerd is in value added services? Ga dan eens in gesprek met één van onze medewerkers. Mondial Logistics in Zaandam biedt een groot scala aan logistieke diensten en value added services van hoogwaardige kwaliteit om aan jouw wensen te voldoen. Deze wensen kunnen structureel of incidenteel zijn.

Diverse value added services beschikbaar voor jouw bedrijf

Als specialist op het gebied van B2B fulfilment bieden wij diverse value added services aan. Ons complete aanbod van value added services met een persoonlijk accent bestaat uit:

Personaliseren

  • Een handgeschreven kaartje bij de order
  • Een gepersonaliseerde kaart en/of etiket

Branded verpakking

  • Een unieke verpakking in jouw huisstijl
  • Luxe verpakking van jouw product naar specifieke wensen

Productfotografie

Productfoto’s zijn erg belangrijk. Op onze locatie beschikken wij over een volledig ingerichte, professionele studioruimte van circa 18m². Wij werken samen met een professionele productfotograaf die mooie foto’s voor je maakt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de fotostudio kosteloos te gebruiken met een eigen fotograaf. We bieden deze service alleen aan klanten van Mondial Logistics die hun volledige fulfilment aan ons uitbesteden. Enkele voordelen om de productfotografie bij ons te doen:

  • Geen extra transportkosten
  • Efficiency omdat de producten al in het magazijn liggen
  • Kosteloos gebruikmaken van de fotostudio

Ompakruimte voor opdrachtgevers

Wij beschikken over een speciale ompakruimte van circa 200m² die alleen te gebruiken is door medewerkers van onze klanten. Hier kunnen jouw collega’s bijvoorbeeld hun eigen producten controleren of modificeren.

Search Engine Optimalisation (SEO)

Naast het uploaden van de foto’s in jouw webshop, kunnen wij er ook voor zorgen dat jouw webshop beter te vinden is, met als resultaat een hogere ranking in Google. Onze specialist zorgt hiervoor door middel van URL optimalisatie en linkbuilding.

Klantenservice

Wij bieden je ook nog de mogelijkheid om het klantcontact via ons te laten verlopen. Klanten met vragen over hun bestellingen kunnen dan met een apart, aan jullie gelinkt telefoonnummer, contact met ons opnemen. Dit is bijvoorbeeld handig bij het afhandelen van de retourlogistiek.

Deel jouw wensen

Als je graag gebruik wilt maken van één of meerdere value added services van ons logistiek bedrijf, horen wij dit graag. Deel jouw wensen met ons en wij stellen geheel vrijblijvend een offerte op. Voor verdere vragen bereik je ons door te bellen naar +31(0)75-6472360 of een e-mail te sturen naar info@mondiallogistics.nl.