MondialLogistics logo

B2B logistiek

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Voor het uitbesteden van B2B logistiek zit je bij Mondial Logistics in Zaandam helemaal goed! Met onze jarenlange ervaring in de logistiekbranche, bieden wij oplossingen op maat voor mkb-bedrijven. Wij zorgen ervoor dat het fulfilment van jouw bedrijf soepel verloopt, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Dit doen we door middel van een persoonlijke benadering, afgestemd op jouw wensen.

B2B logistiek uitbesteden aan een specialist

Voor B2B logistiek hanteren we net weer een andere aanpak dan bij B2C logistiek. B2B fulfilment is erg divers en het betreft vaak grotere bestellingen. Heb je bijvoorbeeld een groothandel en lever je producten aan retailers? Ben je daarbij veel tijd kwijt aan het logistieke proces en wil je dit uitbesteden? Wij helpen je verder! We zorgen voor de inslag en opslag van goederen in onze uitgebreide opslagruimte. Daarnaast regelen we ook het orderpicken, het pakketvervoer en de verdere distributie.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Het uitbesteden van de B2B logistiek van jouw bedrijf kent veel voordelen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op +31(0)75-6472360, stuur een e-mail naar info@mondiallogistics.nl of vul het contactformulier in. Wij geven je graag persoonlijk advies!