MondialLogistics logo

B2B logistiek

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Voor het uitbesteden van B2B-logistiek zit je bij Mondial Logistics uit Zaandam helemaal goed! Met onze jarenlange ervaring in de logistiekbranche, bieden wij oplossingen op maat aan voor mkb-bedrijven. Wij zorgen ervoor dat het fulfilment van jouw bedrijf soepel verloopt, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Dit doen we door middel van een persoonlijke benadering, afgestemd op jouw wensen.

B2B logistiek uitbesteden aan een specialist

Voor B2B-logistiek hanteren we net weer een andere aanpak dan bij B2C-logistiek. B2B fulfilment is erg divers en het betreft vaak grotere bestellingen.  Dit is bijvoorbeeld relevant als je beschikt over een groothandel die producten levert aan retailers. Grote orders veroorzaken doorgaans ook verhoogde complexiteit. Om dit goed het hoofd te bieden is het verstandig om jouw logistieke proces uit te besteden. Dit levert je veel tijd op die je besteed aan andere bedrijfstakken, waardoor je meer geld verdient. Onze B2B-logstiek zorgt ook voor jou ongetwijfeld voor rendement. Wij staan te popelen om je goed te helpen. Dit doen we onder andere door te zorgen voor de inslag en opslag van goederen in onze uitgebreide opslagruimte. Daarnaast regelen we ook het orderpicken en het pakketvervoer. Ook de verdere distributie is aan ons wel besteed.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Het uitbesteden van de B2B-logistiek van jouw bedrijf kent veel voordelen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op +31(0)75-6472360, stuur een e-mail naar info@mondiallogistics.nl of vul het contactformulier in. Wij geven je graag persoonlijk advies, bijvoorbeeld voor uw B2B-pakketzendingen.