MondialLogistics logo

B2C fulfilment

Wanneer jouw bedrijf graag ondersteuning wil ontvangen op het gebied van B2C fulfilment, ben je van harte welkom om eens bij ons op gesprek te komen. Wij zijn een logistieke specialist die gevestigd is in Zaandam, in de buurt van Amsterdam. Al meer dan 20 jaar bieden wij oplossingen op maat voor bedrijven die producten distribueren. Ben je benieuwd wat Mondial Logistics voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Alles wat met B2C fulfilment nemen wij voor jou uit handen

B2C fulfilment uitbesteden is ideaal voor mkb’ers, omdat ze meer tijd over houden voor andere zaken. Wij zijn zelf ook een mkb’er en weten daarom precies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Doordat wij persoonlijk contact belangrijk vinden, zorgen we dan ook dat we te allen tijde rekening houden met jouw wensen. In onze opslagruimte in de regio Amsterdam regelen wij alles wat met B2C fulfilment te maken heeft. Als ondernemer kun je het orderpicken aan ons uitbesteden, maar wij bieden nog vele andere diensten aan. Van de inslag van producten tot de orderverwerking en zelfs de orders die retour komen: wij nemen het allemaal voor jou uit handen.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een partner in de logistiek en wil je graag dat wij het B2C fulfilment voor jouw bedrijf verzorgen? Vraag dan een offerte aan om een indicatie van de kosten te krijgen. Voor verdere vragen bereik je ons via +31(0)75-6472360 of te e-mailen naar info@mondiallogistics.nl. Wij bewijzen ons graag als uw expert uit Zaandam bij opslag, vervoer en verdere logistieke ondersteuning.