MondialLogistics logo

Distributie uitbesteden

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Als je graag de distributie van goederen wilt uitbesteden, wil je er zeker van zijn dat dit goed verloopt. Daarom kun je het best een betrouwbare partner met ervaring in de logistiekbranche inschakelen. Een bedrijf als Mondial Logistics dus. Wij bieden oplossingen aan voor mkb’ers die actief zijn binnen de logistiek. Doordat wij zelf ook mkb’er zijn, weten we precies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

De distributie van jouw goederen uitbesteden biedt vele voordelen

Er kleven diverse voordelen aan het uitbesteden van de distributie van jouw goederen. Het is kostenbesparend, je houdt meer ruimte over in je eigen magazijn en je kunt je volledig focussen op andere werkzaamheden binnen jouw bedrijf. Je kunt ervoor kiezen om allereerst het orderpicken aan ons uit te besteden, zodat je zeker weet dat het juiste product wordt opgestuurd. Hierna vindt de daadwerkelijke distributie naar de eindgebruiker plaats. Wanneer je jouw distributie gaat uitbesteden aan Mondial Logistics in Zaandam, profiteer je bovendien van onze persoonlijke aanpak. Wij werken met korte lijntjes, zodat jij goed op de hoogte blijft van alle bedrijfsprocessen. Zo regelen wij de logistiek voor e-commercebedrijven, maar ook het hele proces van warehousing is bij ons in goede handen.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wil je de distributie van goederen van jouw bedrijf uitbesteden aan een specialist? Laat het ons weten, dan bespreken we graag de mogelijkheden met jou. Hiervoor kun je het best contact met ons opnemen. Bel gerust naar +31(0)75-6472360 of stuur een e-mail naar info@mondiallogistics.nl en wij voorzien je van persoonlijk advies.