MondialLogistics logo

Distributie uitbesteden

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Als je graag de distributie van goederen wilt uitbesteden, beoog je natuurlijk dat dit goed verloopt. Daarom kun je het best een betrouwbare partner met ervaring in de logistiekbranche inschakelen. Een bedrijf als Mondial Logistics dus. Wij bieden oplossingen aan voor mkb’ers die actief zijn binnen de logistiek. Doordat wij zelf ook mkb’er zijn, weten we precies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

De distributie van jouw goederen uitbesteden, zorgt voor veel voordelen

Er kleven diverse voordelen aan het uitbesteden van de distributie van jouw goederen. Het is kostenbesparend, je houdt meer ruimte over in je eigen magazijn en je houdt tijd over om te je volledig te focussen op andere werkzaamheden binnen jouw bedrijf. Je kunt ervoor kiezen om allereerst het orderpicken aan ons uit te besteden, zodat je zeker weet dat het juiste product wordt opgestuurd. Hierna vindt de daadwerkelijke distributie naar de eindgebruiker plaats.

Ervaar onze persoonlijke logistieke service en goede communicatie

Door het uitbesteden van de distributie van je goederen aan Mondial Logistics uit Zaandam, profiteer je, naast de ontzorging van logistieke processen, van onze persoonlijke aanpak. Wij werken met korte lijntjes, zodat jij goed op de hoogte blijft van alle werkzaamheden en ontwikkelingen. Zo regelen wij de logistiek voor e-commercebedrijven. Tevens is het hele proces van warehousing  bij ons in goede handen.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wil je de distributie van goederen van jouw bedrijf uitbesteden aan een specialist? Laat het ons weten, dan bespreken we graag de mogelijkheden met jou. Hiervoor kun je het best contact met ons opnemen. Bel gerust naar +31(0)75-6472360 of stuur een e-mail naar info@mondiallogistics.nl en wij voorzien je van persoonlijk advies.