MondialLogistics logo

E-commerce logistiek

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Ben je met jouw bedrijf actief in e-commerce en wil je graag een partner op het gebied van logistiek inschakelen? Mondial Logistics in Zaandam helpt je graag verder! Wij zijn al jarenlang actief in de logistieke sector en zijn dé geschikte partner voor het uitbesteden van het e-fulfilment van jouw bedrijf. Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden!

Jouw e-commerce logistiek uitbesteden aan een specialist in e-fulfilment

Voor bedrijven in de e-commerce is de logistiek van de webshop het belangrijkste wat er is. Door het uitbesteden van jouw e-fulfilment aan een specialist, ben je verzekerd van een betrouwbare dienstverlening. Wij zijn zelf actief binnen het mkb en weten daarom ook precies waar jij als mkb’er behoefte aan hebt. Bovendien garanderen wij jou de allerbeste kwaliteit. Onze kwaliteitsscores tonen aan dat wij datgene leveren wat wij aan onze klanten beloven. Of je nu de warehousing wilt uitbesteden of interesse hebt in onze value added services; wij ondersteunen jou en jouw bedrijf bij alles wat met e-fulfilment te maken heeft.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van e-commerce logistiek? Ga dan eens in gesprek met een van onze medewerkers en ontdek onze vele mogelijkheden. Wij houden te allen tijde persoonlijk contact met onze klanten, zodat wij een oplossing op maat kunnen bieden voor ieder type organisatie. Vraag direct een offerte aan voor het uitbesteden van jouw e-fulfilment of stel jouw eventuele vragen via +31(0)75-6472360 of info@mondiallogistics.nl.