MondialLogistics logo

E-commerce logistiek

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

E-commerce logistiek is aan ons bedrijf wel toevertrouwd. Mondial Logistics uit Zaandam heeft namelijk jaren ervaring op het gebied van transport die al veel klanten naar tevredenheid heeft geholpen. We zijn u dan ook graag van dienst als u uw E-fulfilment wil uitbesteden. Als je zoekt naar een goede logistieke partner, bieden wij je veel mogelijkheden aan!

Jouw e-commerce logistiek uitbesteden aan een specialist in e-fulfilment

Voor bedrijven in de e-commerce is de fulfilment van de webshop het belangrijkste wat er is. Door het uitbesteden van jouw e-fulfilment aan Mondial Logistics verzeker je jezelf ervan dat dit belangrijke bedrijfselement soepel is georganiseerd. Wij zijn zelf een mkb-bedrijf waardoor we als geen ander de logistieke behoeften van ondernemingen doorgronden. Zo leveren we altijd de hoogste servicekwaliteit. Dat wij presteren wat we beloven op het gebied van e-commerce logistiek blijkt wel uit onze goede kwaliteitsscores. Warehousing uitbesteden, is een van onze mogelijkheden bij e-fulfilment. Alles wat met het ondersteunen of uitbesteden van jouw e-fulfilment te maken heeft, verzorgen wij voor je, bijvoorbeeld met onze value added services.  

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van e-commerce logistiek? Ga dan eens in gesprek met een van onze medewerkers en ontdek onze vele mogelijkheden. Wij houden te allen tijde persoonlijk contact met onze klanten, zodat wij een oplossing op maat kunnen bieden voor ieder type organisatie. Vraag  een offerte aan voor het uitbesteden van jouw e-fulfilment of stel jouw eventuele vragen via +31(0)75-6472360 of info@mondiallogistics.nl.