MondialLogistics logo

Fulfilment uitbesteden

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Uw volledige fulfilment uitbesteden, doet u natuurlijk aan Mondial Logistics uit Zaandam, nabij Amsterdam. Wij zijn al jarenlang actief in de logistieke sector. Als specialist in fulfilment bieden wij diverse mkb-ondernemingen in regio Amsterdam logistieke oplossingen op maat aan. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Ga dan eens met ons in gesprek!

Uw volledige fulfilment aan ons uitbesteden

Als e-commerce-ondernemingen in regio Amsterdam fulfilment willen uitbesteden, dan staan wij uiteraard voor ze klaar. De webshop logistiek is essentieel voor iedere e-commerce bedrijf en ongetwijfeld ook het jouwe. Fulfilment is echter zeer complex, waardoor we je graag het werk uit handen nemen. Na het uitbesteden van je fulfilment, reken je bij ons in Amsterdam op ontzorging van a tot z. Je fulfilment uitbesteden, levert de volgende diensten voor je bedrijf op:

Doordat we zelf een mkb-bedrijf in regio Amsterdam zijn, begrijpen we de uitdagingen bij uitbesteden van andere mkb-ondernemingen perfect en zorgen we voor oplossingen op maat op het gebied van fulfilment. Een persoonlijke benadering en een goede prijs-kwaliteitverhouding staan hierbij centraal.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wil je graag het fulfilment van jouw bedrijf in Amsterdam uitbesteden aan Mondial Logistics? Bespreek dan de mogelijkheden met ons. Wij vertellen je graag over het geheel aan diensten dat wij uitvoeren op het gebied van fulfilment voor ondernemingen. Daarnaast voorzien we je van advies op maat, luisteren we naar jouw wensen en stemmen we onze dienstverlening hierop af. Voor meer informatie kan je bellen op +31(0)75-6472360, een e-mail sturen naar info@mondiallogistics.nl of ons contactformulier invullen.