MondialLogistics logo

Fulfilment uitbesteden

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Mondial Logistics in Zaandam, nabij Amsterdam, is dé geschikte partner als je het fulfilment van jouw bedrijf wilt uitbesteden. Wij zijn al jarenlang actief in de logistieke sector. Als specialist in fulfilment bieden wij diverse mkb-bedrijven in regio Amsterdam logistieke oplossingen op maat aan. Ben je nieuwsgierig wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Ga dan eens met ons in gesprek!

Het fulfilment van jouw bedrijf in Amsterdam kun je van A tot Z aan ons uitbesteden

Wij staan klaar voor alle e-commerce bedrijven in regio Amsterdam die het gehele fulfilment willen uitbesteden. Fulfilment is voor bedrijven die actief zijn in de e-commerce een hele belangrijke factor. Omdat hier een hoop bij komt kijken, nemen wij je graag het werk uit handen. Als je het fulfilment aan ons laat uitbesteden, verzorgen wij het traject van A tot Z. Van de inslag en opslag van producten tot het verzendproces en zelfs de volledige retourlogistiek; alles is bij ons in goede handen. Wil je de volledige zee- en luchtvracht uitbesteden? Of ben je op zoek naar een douane-entrepot? Ook dan staan wij voor je klaar met onze klantvriendelijke dienstverlening. Doordat we zelf een mkb-bedrijf zijn, begrijpen we de uitdagingen van andere mkb-bedrijven en zorgen we voor oplossingen op maat op het gebied van fulfilment. Een persoonlijke benadering en een goede prijs-kwaliteitverhouding staan hierbij centraal.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wil je graag het fulfilment van jouw bedrijf in Amsterdam uitbesteden aan Mondial Logistics? Bespreek dan de mogelijkheden met ons. Wij vertellen je graag over het geheel aan diensten dat wij uitvoeren op het gebied van fulfilment voor bedrijven. Daarnaast voorzien we je van advies op maat, luisteren we naar jouw wensen en stemmen we onze dienstverlening hierop af. Voor meer informatie kun je bellen op +31(0)75-6472360, een e-mail sturen naar info@mondiallogistics.nl of ons contactformulier invullen.