MondialLogistics logo

Besteed jouw logistiek uit aan ons bedrijf

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Mondial Logistics is een logistiek bedrijf dat het volledige proces van jouw onderneming uit handen neemt. Wij zijn gevestigd in Zaandam en hebben hier niet alleen een ruime opslagruimte, maar ook een team met ervaren en vakkundige medewerkers. Wij weten simpelweg alles van ons vak, waardoor we onze kennis en kunde effectief overbrengen op jouw logistieke dossier. Bij het logstiek bedrijf Mondial staan jouw wensen altijd centraal en reken je op een benadering op maat.

Besteed het fulfilment van jouw onderneming uit aan ons logistiek bedrijf

Je beschikt bij het logistiek bedrijf Mondial over de mogelijkheid om jouw volledige logistieke proces uit te besteden. Wij zorgen voor de inslag en opslag van jouw goederen en regelen de verdere distributie. Denk hierbij aan logistieke taken als:

  • Orderpicking
  • Transport
  • Douaneformaliteiten
  • Retourlogistiek

Bij Mondial breng je zowel jouw B2C als B2B-logistiek onder! Ongeacht of je besluit het volledige fulfilment van jouw bedrijf uit te besteden of slechts een deel daarvan, bij ons profiteer je altijd van de beste kwaliteit. Logistiek bedrijf Mondial Logistics luistert naar jouw wensen en stemt hierop de dienstverlening af.

Neem direct contact met ons op en bespreek jouw wensen

Wil jij ook de fulfilment van jouw bedrijf uitbesteden aan hét logistiek bedrijf in Nederland? Neem dan gerust contact op met Mondial om jouw wensen te bespreken. Je bereikt ons door te bellen naar +31(0)75-6472360 of een e-mail te sturen naar info@mondiallogistics.nl. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij reageren dan zo snel mogelijk en vertellen je meer over onze mogelijkheden.