MondialLogistics logo

Besteed jouw logistiek uit aan ons bedrijf

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Mondial Logistics is een logistiek bedrijf dat het volledige logistieke proces van jouw onderneming uit handen neemt. Wij zijn gevestigd in Zaandam en hebben hier niet alleen een ruime opslagruimte, maar ook een team aan ervaren en vakkundige medewerkers. Doordat Mondial Logistics zelf een mkb-bedrijf is, weten we tegen welke uitdagingen onze klanten aanlopen en spelen we hierop in met oplossingen op maat. Jouw wensen in combinatie met een persoonlijke benadering staan hierbij centraal!

Besteed het fulfilment van jouw onderneming uit aan ons logistiek bedrijf

Je kunt het volledige fulfilment van jouw onderneming uitbesteden aan ons logistiek bedrijf. Wij zorgen voor de inslag en opslag van jouw goederen en regelen de verdere distributie. Denk hierbij aan orderpicking, transport, eventuele douaneformaliteiten en zelfs de retourlogistiek nemen wij uit handen. Zowel voor B2C als B2B logistiek kun je bij ons terecht! Of je nu het volledige fulfilment van jouw bedrijf wilt uitbesteden of slechts een deel daarvan, bij Mondial Logistics profiteer je altijd van de beste kwaliteit. We luisteren naar jouw wensen en stemmen hier onze dienstverlening op af.

Neem direct contact met ons op en bespreek jouw wensen

Wil jij ook het fulfilment van jouw bedrijf uitbesteden aan hét logistiek bedrijf in Nederland; Mondial Logistics? Neem dan gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Je bereikt ons door te bellen naar +31(0)75-6472360 of een e-mail te sturen naar info@mondiallogistics.nl. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij reageren dan zo snel mogelijk en vertellen je meer over onze mogelijkheden.