MondialLogistics logo

Opmaken van T-documenten

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Wil je goederen importeren of exporteren binnen Europa en heb je daarom hulp nodig bij het opmaken van T-documenten? Dan helpt Mondial Logistics in Zaandam je graag verder! Bij het opmaken van T-documenten komt veel kijken. Om zeker te weten dat dit op de juiste manier gebeurt, kun je de exportdocumenten het best door een expert laten regelen. Wij regelen alle douaneformaliteiten en beschikken over douanevergunningen en een onlineverbinding met het centrale douanesysteem. Hierdoor kunnen onze declaranten op ieder gewenst moment jouw goederen in- en uitklaren.

Het laten opmaken van T-documenten voor vervoer binnen Europa

Bij het opmaken van T-documenten wordt er onderscheid gemaakt tussen twee verschillende documenten: T1 en T2. Een T1-document is nodig wanneer goederen van buiten de Europese Unie binnen de EU vervoerd worden. Met dit document dienen de invoerrechten en btw pas betaald te worden bij het land van inklaring. Een T2-document heb je nodig wanneer je binnen de Europese Unie goederen vervoerd die door of naar het binnenland gaan van een land dat geen lid is van de EU. Denk hierbij aan Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Turkije. Doordat we over de benodigde douanevergunningen beschikken, kun je de import- en exportdocumenten met een gerust hart door ons bedrijf laten regelen.

Ontvang advies op maat

Wil je exportdocumenten laten regelen voor het vervoer van goederen binnen Europa? Wij staan voor je klaar! We zorgen voor het opmaken van T-documenten en inklaringen, geven douaneadvies en regelen alle douaneformaliteiten. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar. Wil je advies over het laten regelen van exportdocumenten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via +31(0)75-6472360 of info@mondiallogistics.nl.