MondialLogistics logo

Opslag van goederen in Zaandam

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Voor de opslag van goederen kan je terecht bij Mondial Logistics in Zaandam. Wij hebben een ruime opslagruimte waar mkb-bedrijven hun goederen kunnen opslaan. Wij zijn op het gebied van opslag en andere logistieke taken een ware expert. Hierdoor brengen we altijd exact in beeld wat de behoeften van onze klanten zijn en grijpen we voor jou uitdagingen met beide handen aan. We luisteren naar jouw wensen en zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak als het gaat om opslag in Zaandam.  

Kies voor de opslag van jouw goederen voor onze opslagruimte in Zaandam

In onze opslagruimte in Zuid-Holland hebben wij beschikking tot wel 20.000 legbord- en palletlocaties en 37 loadingdocks. Wij hebben alle voorzorgsmaatregelen genomen om een veilige waarborging van jouw waar te garanderen. Onze faciliteit in Zaandam is dan ook uiterst modern en voorzien van alle essentiële apparatuur om te dienen als opslag en uitvalbasis voor verdere logistieke taken. Wij zorgen dat het onderbrengen van jouw goederen, indien gewenst, verder wordt ondersteund door onze verdere B2B of B2C fulfilmentdiensten. Denk hierbij aan onze orderverwerking en pakketvervoer. Daarnaast behoort buiten opslag ook de inslag van goederen via ons Warehouse Management Systeem en het opmaken van exportdocumenten tot de taken die Mondial Logistics uit Zaandam voor je uitvoert. 

Vraag een offerte aan

Wil je de opslag van jouw goederen uitbesteden aan ons logistiek bedrijf in Zaandam? Of heb je interesse in een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan. Je bereikt ons door te bellen naar +31(0)75-6472360 of een e-mail te sturen naar info@mondiallogistics.nl. Wij staan in Zaandam met onze logistieke expertise klaar om je te helpen bij opslag.