MondialLogistics logo

Opslag van goederen in Zaandam

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Voor de opslag van goederen kun je terecht bij Mondial Logistics in Zaandam. Wij hebben een ruime opslagruimte waar mkb-bedrijven hun goederen kunnen opslaan. Doordat we zelf ook een mkb-bedrijf zijn, weten we tegen welke uitdagingen onze klanten aanlopen en spelen we hierop in door passende oplossingen te bieden. We luisteren naar jouw wensen en zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

Kies voor de opslag van jouw goederen voor onze opslagruimte in Zaandam

Onze opslagruimte bestaat uit 20.000 legbord- en palletlocaties en 37 loadingdocks. De ruimte is zeer goed beveiligd en modern en is voorzien van alle essentiële apparatuur om zowel eenvoudige als complexe logistieke diensten uit te voeren. Naast de opslag van jouw goederen kun je bij ons bedrijf in Zaandam namelijk ook terecht voor vele andere fulfilment diensten. Denk hierbij aan orderverwerking, pakketvervoer, de inslag van goederen via ons Warehouse Management Systeem, het opmaken van exportdocumenten en meer.

Vraag een offerte aan

Wil je de opslag van jouw goederen uitbesteden aan ons logistiek bedrijf in Zaandam? Of heb je interesse in een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan. Je bereikt ons door te bellen naar +31(0)75-6472360 of een e-mail te sturen naar info@mondiallogistics.nl.