MondialLogistics logo

Orderpicken uitbesteden in regio Amsterdam

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Beschikt jouw onderneming over een webshop en wil je graag het orderpicken uitbesteden aan een bedrijf in regio Amsterdam? Mondial Logistics staat graag voor je klaar. Wij beschikken over vakkundig personeel dat het werk voor jou uit handen neemt. Onze dienstverlening is erg betrouwbaar, getuige onze hoge kwaliteitsscores. Wanneer schakel jij ons in?

Het orderpicken van producten uitbesteden aan een specialist nabij Amsterdam

Onze deskundige medewerkers verzorgen graag de logistiek van e-commercebedrijven. Wij zijn een specialist in webshop fulfilment en al vele ondernemingen hebben hun B2B of B2C fulfilment aan ons uitbesteed. Ook het orderpicken van jouw producten kun je met een gerust hart uitbesteden aan ons logistiek bedrijf in Zaandam, nabij Amsterdam. Wij luisteren naar jouw wensen en stemmen hier de dienstverlening op af. Je staat te allen tijde rechtstreeks in contact met ons, zodat je direct inzicht hebt in de voortgang van de processen. Ideaal toch?

 

 

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in het uitbesteden van de distributie van jouw bedrijf in regio Amsterdam en wil je ons inschakelen voor het orderpicken en inpakken van artikelen? Vraag dan direct een offerte aan! Indien je nog vragen hebt over onze mogelijkheden of specifieke wensen hebt, kun je contact met ons opnemen via +31(0)75-6472360 of info@mondiallogistics.nl.