MondialLogistics logo

Zee- & Luchtvracht

Heb je er behoefte aan om jouw zee- en luchtvracht te laten uitbesteden? Dat is een verstandig idee. Bij Mondial Logistics ben je namelijk verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Wij stemmen onze werkwijze helemaal af op jouw wensen en behoeften en regelen een snel en veilig transport van jouw vracht. Ontdek hoe je jouw zee- en luchtvracht aan ons kunt uitbesteden!

Diverse soorten zee- en luchtvracht laat je uitbesteden aan ons

Het verzenden van jouw producten per zeecontainer of luchtvracht is een economische, veilige en zekere manier van transport. Of het nu gaat om verzendingen vanaf jouw overzeese leveranciers of overzeese klanten: wij verzorgen zowel jouw LCL (Less than Container Loads), FCL (Full Container Loads) als luchtvrachtzendingen. Omdat wij dagelijks gebruikmaken van ons wereldwijde netwerk zijn wij in staat om een gunstige prijs te garanderen in combinatie met een snelle transittijd. Zo biedt het uitbesteden van jouw zee- en luchtvracht jouw onderneming diverse voordelen! Het verzorgen van wereldwijde door-to-door verzendingen inclusief de douaneregeling, bijvoorbeeld via een douane-entrepot, is een zeer betrouwbare dienst van ons. Wij informeren je regelmatig gedurende het traject, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Links

CBM Calculator
Container afmetingen

Onze services houden in:

  • Door-to-door luchtvracht

  • FCL (Full Container Load) zowel import als export

  • LCL (Less than Container Load) zowel import als export

  • Door-to-door service inclusief douanedocumenten

  • Sea/Air combinatie zendingen

  • Zeewaardig verpakken

Bel ons op

Wil je graag jouw zee- en luchtvracht laten uitbesteden aan een specialist? Of heb je interesse in onze andere diensten, bijvoorbeeld de inslag van goederen of de mogelijkheden op het gebied van B2B fulfilment? Schakel dan ons logistiek bedrijf in Zaandam, nabij Amsterdam, in. Bel ons op het telefoonnummer +31(0)75-6472360 of stuur een e-mail naar info@mondiallogistics.nl.