MondialLogistics logo

Webshop fulfilment

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Een webshop die rendement oplevert, voorziet je van onze fulfilment. Je begrijpt ongetwijfeld hoe cruciaal de logistiek van een online winkel is. Dit is een complex bedrijfsproces, waardoor het verstandig is om hiervoor een specialist in te schakelen. Mondial Logistics uit Zaandam is al jarenlang een betrouwbare partner in de logistieke sector en denkt graag met klanten mee voor continue verbetering en optimalisatie.

De vele voordelen van het uitbesteden van logistiek en webshop fulfilment

Webshop fulfilment draait om het verzorgen van alle e-commerce logistiek die jouw bedrijf verzorgt. Wij doen niets liever dan je ontzorgen bij dit ingewikkelde en uitdagende proces. Het uitbesteden van de logistiek van uw webshop zorgt dat u verzekerd bent van uitstekende service. Daarnaast bestaan er nog talloze andere voordelen van uitbesteden. Wij bespreken ze allemaal tijdens een persoonlijk contactmoment, waarin we ook bespreken hoe we aan uw eisen voldoen. Tijdens het verzorgen van uw webshop fulfilment staat communicatie hoog in ons vaandel, omdat we zo maatwerk kunnen leveren.

Ontdek onze mogelijkheden bij webshop logistiek

De logistiek van een webshop is erg veelomvattend. Daarom kan je diverse diensten op het gebied van logistiek aan ons bedrijf uitbesteden. Wij zijn gevestigd in Zaandam en beschikken hier over een zeer uitgebreide opslagruimte. Naast de opslag van goederen zijn nog vele andere services op het gebied van webshop fulfilment onze specialiteit. Het uitbesteden van webshop logistiek omvat het volgende:

Neem contact met ons op

Wil je graag de logistiek van jouw webshop uitbesteden? Neem dan eens contact met ons op. Wij sturen jouw bedrijf graag een offerte op maat. Heb je verder nog vragen over webshop fulfilment? Bel dan naar +31(0)75-6472360 of stuur een e-mail naar info@mondiallogistics.nl.