MondialLogistics logo

Webshop fulfilment

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Wanneer je over een webshop beschikt, is het van belang dat je alles op het gebied van fulfilment in orde hebt. De logistiek is namelijk een cruciaal onderdeel van een webshop. Omdat dit een ingewikkeld proces is, is het goed om hiervoor een specialist in te schakelen. Indien je er zeker van wilt zijn dat het fulfilment van jouw webshop in goede handen is, kun je dit het best uitbesteden aan Mondial Logistics. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner in de logistieke sector en denken graag met onze klanten mee over het continu verbeteren van logistieke processen.

De vele voordelen van het uitbesteden van logistiek en webshop fulfilment

Webshop fulfilment draait om de volledige logistieke afhandeling die een bedrijf dient te verzorgen. Dit is een erg divers proces wat wij graag voor jouw bedrijf regelen. Als je jouw webshop logistiek aan ons laat uitbesteden, ben je verzekerd van uitstekende service. De voordelen van uitbesteden zijn talrijk. Doordat wij gebruikmaken van een persoonlijke dienstverlening, weet je bovendien dat er te allen tijde aan jouw eisen wordt voldaan. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en houden bij onze dienstverlening rekening met jouw wensen en behoeften.

Ontdek onze diensten

De logistiek van een webshop is erg veelomvattend. Daarom kun je diverse diensten op het gebied van logistiek aan ons bedrijf uitbesteden. Wij zijn gevestigd in Zaandam en beschikken hier over een zeer uitgebreide opslagruimte. Naast de opslag van goederen zijn nog vele andere services op het gebied van webshop fulfilment onze specialiteit. Wanneer je de logistiek van jouw webshop wilt uitbesteden, kun je bij ons onder andere terecht voor:

Neem contact met ons op

Wil je graag de logistiek van jouw webshop uitbesteden? Neem dan eens contact met ons op. Wij sturen jouw bedrijf graag een offerte op maat. Heb je verder nog vragen over webshop fulfilment? Bel dan naar +31(0)75-6472360 of stuur een e-mail naar info@mondiallogistics.nl.