MondialLogistics logo

B2B fulfilment

Als je op zoek bent naar een specialist in B2B fulfilment, ben je van harte welkom bij Mondial Logistics in Zaandam. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de branche en bieden logistieke oplossingen op maat voor mkb’ers. Wil je weten wat wij met onze fulfilment voor bedrijven voor jou kunnen betekenen? Ga dan eens in gesprek met een van onze medewerkers!

Het hele proces van B2B fulfilment is bij ons in goede handen

B2B fulfilment is erg divers. Het betreft vaak grotere bestellingen dan B2C fulfilment. Van de inslag van producten tot douaneopslag: alles wordt voor jouw bedrijf uit handen genomen. Hierbij gaan wij erg nauwkeurig te werk, wat blijkt uit onze hoge scores op het gebied van kwaliteit. Zelf zijn wij ook een mkb’er, waardoor we de behoeften bij fulfilment van bedrijven goed begrijpen. Hier spelen wij graag op in door een persoonlijke aanpak te hanteren. Daarom profiteer je bij onze B2B fulfilment diensten indien gewenst ook van diverse Value Added Services, waarmee iedere order een net iets persoonlijker accent krijgt. Aan de hand van ons maatwerk verzorgen wij optimale fulfilment voor bedrijven. 

Bespreek je wensen met ons

Heb je interesse in onze diensten op het gebied van B2B fulfilment? Laat het ons weten en wij plannen graag een afspraak met je in om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt ons door te bellen naar +31(0)75-6472360 of een e-mail te sturen naar info@mondiallogistics.nl. Tevens is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen om al je vragen over ons fulfilment voor bedrijven te stellen.