MondialLogistics logo

Nieuws

MONDIAL LOGISTICS SLUIT ZICH AAN BIJ LOGICALL GROUP OM PORTFOLIO LOGISTIEKE DIENSTEN UIT TE BREIDEN
Venlo, 15 december 2023 – Mondial Logistics, specialist op het gebied van fulfilmentdiensten, voegt zich met trots bij de Logicall Group (Logicall). Deze overname brengt het brede dienstenaanbod van Logicall en de expertise van Mondial Logistics op het gebied van uitgebreide fulfilmentdiensten samen.

 

Mondial biedt uitgebreide fulfilmentdiensten voor B2B en B2C
Mondial Logistics is een gerespecteerde naam in de logistieke en supply chain-industrie, bekend om zijn uitgebreide ervaring in fulfilmentdiensten. In de afgelopen 20 jaar heeft Mondial Logistics uitgebreide fulfilmentdiensten ontwikkeld op het gebied van B2B & B2C orderverwerking, opslag en distributie voor kleine en middelgrote ondernemingen. Naast fulfilmentdiensten biedt Mondial Logistics ook freight forwarding-oplossingen en ondersteuning bij douaneafhandeling. Mondial Logistics is gevestigd in de regio Amsterdam en staat bekend om haar betrouwbare en complete logistieke ondersteuning aan haar klanten.

 

Breed scala aan logistieke diensten
Logicall verwelkomt Mondial Logistics in haar familie. De integratie van Mondial Logistics sluit naadloos aan bij Logicall’s innovatieve aanpak en toewijding aan het leveren van top-notch logistieke diensten. “We zijn zeer verheugd om ons aan te sluiten bij Logicall, een mijlpaal voor Mondial Logistics, waardoor we een breed spectrum aan diensten kunnen aanbieden aan al onze klanten“, zegt Joost Vollrath, Managing Director van Mondial. Deze strategische stap breidt het netwerk van Logicall uit en stelt Mondial Logistics in staat haar 3PL-functie te versterken door weg-, lucht- en zeevrachtexpeditie verder te integreren in hun logistieke oplossingen.

 

Een nieuw hoofdstuk in trusted logistics
Met meer dan 145 jaar ervaring in de logistieke sector heeft Logicall onlangs een rebranding ondergaan om de brede mogelijkheden van de groep en de innovatieve focus op one-stop-shop logistieke oplossingen weer te geven. “Ons doel is om onze klanten succesvoller te maken in een steeds complexere logistieke markt. Logicall biedt vertrouwde logistieke oplossingen, gericht op het optimaliseren, vereenvoudigen, voorspellen en sturen van de continuïteit en groei van onze partners. Deze rebranding vertegenwoordigt meer dan alleen een visuele verandering; het symboliseert onze toewijding aan innovatie, efficiëntie en onze oplossingsgerichte aanpak om de klantervaring te verbeteren,” legt Rob Linders, CEO van Logicall, uit.

 

Over Logicall Group – trusted logistics
Logicall Group is een toonaangevende one-stop-shop logistieke dienstverlener, die een uitgebreid scala aan diensten aanbiedt aan klanten wereldwijd. Met 34 kantoren strategisch gevestigd in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België, Zwitserland, Spanje, China, Thailand, Hong Kong, Singapore en Vietnam, is Logicall goed gepositioneerd om naadloze logistieke oplossingen te bieden op belangrijke locaties. Logicall staat bekend om zijn expertise in warehousing & fulfilment, lucht- en zeevrachtexpeditie, distributie van vracht over de weg, oplossingen voor pakketbeheer en technische logistieke diensten. Logicall Group (voorheen Janssen Group of Companies) bouwt voort op de geschiedenis en uitgebreide expertise van meerdere logistieke dienstverleners. Logicall Group wordt financieel ondersteund door Waterland Private Equity Investments. Bezoek www.Logicall.com voor meer informatie.

Contact
Vragen over dit persbericht kunnen worden gericht aan Public Relations van Logicall Group; pr@logicall.com.