MondialLogistics logo

Douane-entrepot

Importeer jij vaak producten uit het buitenland en heb je om die reden behoefte aan een douane-entrepot? Wij van Mondial Logistics in Zaandam helpen je graag. Wij zijn jouw ideale partner om de opslag van producten bij de douane te laten uitbesteden. Ons beleid is om het logistieke proces zoveel mogelijk zelf onder controle te hebben. Dit geldt dus ook voor douaneformaliteiten, zoals een douane-entrepot. Wij beschikken over douanevergunningen en een onlineverbinding met het centrale douanesysteem, waardoor onze declaranten op ieder gewenst moment jouw goederen kunnen in- en uitklaren. Daarnaast zorgen wij altijd voor een snelle en constructieve afwikkeling. Het uitbesteden van de opslag van producten bij de douane is bij ons in goede handen!

We regelen een douane-entrepot, opslag van goederen en meer

Als je de douane-entrepot en de verdere opslag van goederen laat uitbesteden aan ons bedrijf in Zaandam, regelen wij onder andere de volgende zaken:

  • Inklaringen
  • Exportdocumenten
  • Opmaken T-Documenten
  • Actieve/passieve veredeling
  • Opmaken van aanvullende handelsdocumenten
  • Opzoeken van goederencodes van jouw producten
  • Douaneadvies

Directe vertegenwoordiging bij in- en uitvoer

Wanneer wij als douane-expediteur/agent een importeur of exporteur vertegenwoordigen, doen wij deze aangiften namens de opdrachtgever. De opdrachtgever is namelijk formeel aangever als je de opslag bij de douane laat uitbesteden. Wij zijn in dat geval een administratieve dienstverlener, zonder na de aangifte fiscaal aansprakelijk gesteld te kunnen worden. Wij maken de aangifte namens jou.

Wij hanteren het beleid dat alle opdrachtgevers een machtiging voor directe vertegenwoordiging voor in- en uitvoer dienen af te geven. Een machtiging hoeft maar eenmalig afgegeven te worden en geldt dan voor alle aangiften van in- en uitvoer.

Je kunt ons machtigen als Direct Vertegenwoordiger door onderstaande machtiging af te drukken en door een rechtsgeldig persoon te laten ondertekenen en inclusief een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel op te sturen naar ons postadres.

Wij bieden nog vele andere diensten aan

Naast het regelen van een douane-entrepot kunnen wij nog veel meer voor jouw bedrijf betekenen. Je schakelt ons bijvoorbeeld in voor het uitbesteden van:

Schakel ons in

Wil jij graag de beschikking krijgen over een douane-entrepot? Maak dan gebruik van onze diensten en profiteer van een persoonlijke aanpak op maat. Heb je nog vragen over het uitbesteden van jouw opslag bij de douane? Bel dan naar +31(0)75-6472360, stuur een e-mail naar info@mondiallogistics.nl of vul ons contactformulier in.