MondialLogistics logo

Warehousing uitbesteden nabij Amsterdam

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Als je de mogelijkheden onderzoekt om warehousing te laten uitbesteden aan een deskundige partner in de regio Amsterdam, zijn wij hét logistiek bedrijf dat je zoekt. Wij van Mondial Logistics in Zaandam nemen het volledige proces voor jouw bedrijf uit handen. Je bent hierbij verzekerd van een betrouwbare dienstverlening van a tot z. Door het onderhouden van persoonlijk contact, ben je bovendien van alles wat er speelt op de hoogte. Dat is toch precies wat je zoekt?

Laat je warehousing uitbesteden aan een expert nabij Amsterdam

Al ruim 20 jaar bieden wij onze diensten aan voor bedrijven die op zoek zijn naar logistieke oplossingen. Onze specialisten in de buurt van Amsterdam helpen jou graag wanneer je de warehousing aan ons wilt laten uitbesteden. Wij bieden jou een ruim magazijn als inslag- en opslagruimte voor jouw artikelen. Naast ruimte regelen wij ook het gehele logistieke proces voor jouw onderneming. Het is mogelijk om het hele proces omtrent fulfilment uit te besteden aan onze vakmensen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om jouw logistiek proces uit te besteden? Informeer gerust eens bij een van onze medewerkers wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen!

Ontdek de voordelen van onze dienstverlening

Schakel ons in indien je de warehousing van jouw bedrijf aan ons logistiek bedrijf nabij Amsterdam wilt uitbesteden. Hiervoor vraag je eenvoudig een offerte aan. Heb je verder nog vragen over onze werkwijze of over de voordelen van het uitbesteden van logistiek? Bel dan gerust naar +31(0)75-6472360 of stuur een e-mail naar info@mondiallogistics.nl. Wij helpen je graag verder en geven persoonlijk advies!