MondialLogistics logo

Fulfilment voor jouw bedrijf in Rotterdam

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Het volledige fulfilment van jouw bedrijf in Rotterdam nemen we graag voor je uit handen! Mondial Logistics is gevestigd in Zaandam en heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van logistieke processen voor mkb-bedrijven. Door middel van een persoonlijke aanpak zorgen we voor oplossingen op maat, zodat de logistiek van jouw bedrijf altijd soepel verloopt.

Wij regelen fulfilment van A tot Z voor jouw onderneming in Rotterdam

Fulfilment is het hele proces van orderafhandeling. Vanaf het moment dat we jouw goederen ontvangen in ons warehouse tot het moment dat we deze goederen verzenden naar jouw klanten; we regelen alles van A tot Z. We zorgen voor de inslag en opslag van goederen. Ook regelen we het proces van orderpicking en het transport van de goederen. Zelfs de retourlogistiek kun je aan ons uitbesteden. Wanneer je het fulfilment van jouw bedrijf in Rotterdam door ons laat afhandelen, profiteer je van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Jouw logistieke proces is bij ons in goede handen.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf in Rotterdam kunnen betekenen op het gebied van fulfilment? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op +31(0)75-6472360, stuur een e-mail naar info@mondiallogistics.nl of vul het contactformulier in. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!