MondialLogistics logo

Opslagruimte voor jouw bedrijf in Zuid-Holland

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Ben je op zoek naar opslagruimte voor de goederen van jouw bedrijf in Zuid-Holland? Dan kan je terecht bij Mondial Logistics! We zijn gevestigd in Zaandam waar we een uitgebreide opslagruimte hebben. We helpen mkb-bedrijven bij het optimaliseren van hun logistieke proces. Zo kan je warehousing en alle andere logistieke processen van jouw bedrijf in Zuid-Holland aan ons uitbesteden. Doordat we zelf ook een mkb-bedrijf zijn, weten we tegen welke uitdagingen onze klanten aanlopen.

Een uitgebreide opslagruimte voor de goederen van jouw bedrijf in Zuid-Holland

Wanneer je de goederen van jouw bedrijf in Zuid-Holland wil opslaan in een ruime opslagruimte, zit je bij ons helemaal goed. We zijn dé specialist in warehousing voor bedrijven in verschillende regio’s, waaronder Zuid-Holland. We beschikken over moderne en beveiligde faciliteiten voor opslag in Zaandam met 20.000 legbord- en palletlocaties. De opslagruimte beschikt daarnaast over alle apparatuur die nodig is voor zowel eenvoudige als complexe warehousing diensten in Zuid-Holland. Ook is ieder logistiek proces voorzien van een track & trace systeem. Hiermee kan je de zending 24/7 volgen, zowel in ons warehouse als tijdens de distributie. Wil je niet alleen warehousing, maar ook het volledige fulfilment van jouw bedrijf in Zuid-Holland uitbesteden? Ook dan zit je bij ons helemaal goed! Wij staan namelijk voor logistieke oplossingen op maat en hoogwaardige dienstverlening, waarbij persoonlijk contact centraal staat. 

Neem bij vragen contact met ons op

Of je nu slechts op zoekt bent naar opslagruimte voor de warehousing van jouw bedrijf in Zuid-Holland of andere wensen hebt op het gebied van fulfilment; wij helpen je verder. We luisteren naar jouw wensen en zorgen voor een persoonlijke aanpak. Wil je meer weten over de voordelen van het uitbesteden van jouw logistieke proces? Of heb je andere vragen over warehousing voor jouw bedrijf in Zuid-Holland? Bel ons dan op +31(0)75-6472360 of stuur een e-mail naar info@mondiallogistics.nl.