MondialLogistics logo

Pakketvervoer in Zaandam

Beschikking over douanevergunningen

Custom oplossingen

Omnichannel mogelijkheden

Voor het uitbesteden van pakketvervoer kun je terecht bij Mondial Logistics in Zaandam! Wij zorgen ervoor dat de logistieke processen van mkb-bedrijven soepel verlopen en nemen ook graag de pakketzendingen op ons. Doordat we zelf ook een mkb-bedrijf zijn, weten we tegen welke uitdagingen onze klanten aanlopen en spelen we hierop in door passende oplossingen te bieden.

Laat jouw pakketvervoer regelen door ons bedrijf in Zaandam

Ons logistiek bedrijf in Zaandam werkt samen met verschillende vervoerders die het pakketvervoer van jouw onderneming regelen. Denk hierbij aan DHL, DPD, PostNL en Fedex. Wij organiseren het vervoer, zijn jouw aanspreekpunt en regelen alle backoffice activiteiten terwijl de vervoerders zorgen dat de pakketten op de juiste plek bezorgd worden. Dagelijks komt er een vervoerder bij jouw bedrijf langs om de pakketten op te halen en naar de juiste bestemming te brengen. Jij hoeft alleen de pakketten klaar te zetten, wij regelen de rest! Voor de verzending personaliseert u uw pakketten uiteraard door onze value added services te gebruiken.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op

Ben je benieuwd wat ons bedrijf in Zaandam voor jou kan betekenen op het gebied van pakketvervoer? Of heb je interesse in een van onze andere fulfilment diensten? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Je bereikt ons via +31(0)75-6472360 en info@mondiallogistics.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!